Team ‘Gewoon ff niks’

Naast haar werk als zelfstandig onderneemster maakt Maureen ook deel uit van het team van Gewoon-ff-niks, samen met Daniëlle Kempers, natuurgeneeskundig therapeut. http://www.daniellekempers.nl

Gewoon-ff-niks

De kracht van ontspanning

Wat is er mooier dan de kracht van ontspanning te ervaren in de prachtige groene Achterhoek. Op unieke plekken de rust uit stralen waarbij we een programma hebben met yoga, meditatie, natuurwandelingen, flow schrijfopdrachten en nog veel meer. Waarbij alles mag en niets moet.

Weer leren genieten van alle  eenvoud en rust om je heen. Leren dat je stress om kunt buigen tot een leerervaring en dat je het leven luchtiger kunt maken door er met humor en nuchterheid naar te kijken.

Wil je hier meer over weten, neem gerust contact op.

Lieve groet,

Daniëlle Kempers en Maureen Weustenenk

De volgende retraites staan gepland

Dag retraite  Dierense toren 2020 ( data volgt spoedig)

Een dag voor jezelf, soms zo nodig in alle hectiek of gewoon fijn om af en toe even stil te staan.

De unieke elementen van de toren, de lichtval door de glas-in-lood ramen, de mooie open deuren waardoor je het tegenoverliggende park kunt zien liggen, de stenen wenteltrap die je op een pracht plekje brengt, waar je even niets hoeft.

Een dag met yoga, meditatie, stiltewandeling in het park, korte flow schrijfopdrachten en als afsluiting een vision board maken met je dromen en doelen. Alle onderdelen zijn facultatief, jij kiest waar je aan mee wilt doen.

Een dag waarin je alleen jezelf mee hoeft te nemen, wij zorgen voor de rest!

De kosten voor deze dag bedragen 92,50 , dit is inclusief alle lessen, koffie/thee/lekkers en een voedzame eenvoudige lunch. Voor het volledige programma zie facebook of stuur ons een mailtje op info@gewoon-ff-niks.nl