Team ‘Gewoon ff niks’

Naast haar werk als zelfstandig onderneemster maakt Maureen ook deel uit van het team van Gewoon-ff-niks, samen met Daniëlle Kempers, natuurgeneeskundig therapeut. http://www.daniellekempers.nl

Gewoon-ff-niks

De kracht van ontspanning

Wat is er mooier dan de kracht van ontspanning te ervaren in de prachtige groene Achterhoek. Om te zien hoe mooi je eigen ‘achtertuin’ is. Wij willen jou kennis laten maken met al dit moois.

Weer leren genieten van alle  eenvoud en rust om je heen. Leren dat je stress om kunt buigen tot een leerervaring en dat je het leven luchtiger kunt maken door er met humor en nuchterheid naar te kijken.

Wij organiseren evenementen die te maken hebben met rust, yoga, meditatie, wandelingen in de natuur, voeding en nog veel meer.

Wil je hier meer over weten, neem gerust contact op! Ons eerstvolgende evenement is op 12 en 13 oktober in de Abdij in Doetinchem. Zie hieronder voor meer info.

Lieve groet,

Daniëlle Kempers en Maureen Weustenenk

Weekend retraite najaar Sint – Willibrordsabdij te Doetinchem

Een weekend voor jezelf, even los van de drukte van alledag. Een weekend vol yoga,wandelen. meditatie, luchtige schrijfoefeningen in de prachtige bosrijke omgeving van landgoed de Slangenburg. Er bestaat ook de mogelijkheid om ontspannende massages te boeken, zodat alle  stress uit je lichaam verdwijnt.

DE KRACHT VAN ONTSPANNING

Een weekend retraite waarin je tijd en ruimte maakt voor jezelf, los komt van de drukte of even afstand neemt van dingen. Aandacht geeft aan wat voor jou op dit moment belangrijk is.

PROGRAMMA

Het programma biedt op vaste momenten yoga- en meditatielessen, natuurwandelingen en schrijfopdrachten. Als optie kunnen massages geboekt worden of het bijwonen van de diensten in de naastgelegen abdij. Er zijn genoeg vrije momenten om zelf in te vullen en te genieten van de prachtige omgeving waar we dit weekend verblijven. Je verblijft op een 1-persoonskamer voorzien van toilet en sanitair. De kosten voor dit weekend bedragen 240 euro inclusief alle overnachtingen en maaltijden.

Voor meer info, of het hele programma mail naar info@gewoon-ff-niks.nl

Dag retraite 9 november  Dierense toren

Een dag voor jezelf, soms zo nodig in alle hectiek of gewoon fijn om af en toe even stil te staan.

De unieke elementen van de toren, de lichtval door de glas-in-lood ramen, de mooie open deuren waardoor je het tegenoverliggende park kunt zien liggen, de stenen wenteltrap die je op een pracht plekje brengt, waar je even niets hoeft.

Een dag met yoga, meditatie, stiltewandeling in het park, korte flow schrijfopdrachten en als afsluiting een vision board maken met je dromen en doelen. Alle onderdelen zijn facultatief, jij kiest waar je aan mee wilt doen.

Een dag waarin je alleen jezelf mee hoeft te nemen, wij zorgen voor de rest!

De kosten voor deze dag bedragen 92,50 , dit is inclusief alle lessen, koffie/thee/lekkers en een voedzame eenvoudige lunch. Voor het volledige programma zie facebook of stuur ons een mailtje op info@gewoon-ff-niks.nl